Award By Tyra

apa maksud award nie pon aku x taw

Terima kasih kat Tyra sebab bagi aku award nie.
sebenarnya award nie dah lama dibagi
tapi aku tak perasan plak
camna la, semalam aku boleh terdetik nak
selongkar blog si TYra nie
last-last dapat gak benda nie.
aku rasa dia pon dah lupa bila dia bg award nie kat aku
sebab memang dah lama sangat pon
hahahahahah

"nak bagi kat sape ar??
memang kena share ke?
kalau tak nak share boleh??
hahahah........"

tak pe ar, disebabkan aku kesian
aku nak bagi kat

1-Nisah
2-Hanan
3-Pipah
cukup la tiga orang. :))

5 comments:

  1. encik...aku x mo ward nie...bgi adiah ckup la..xperlu award2 nie..hahaha..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hadiah?? hohohoho.... nie pon aku bg sbb smpTI...

    JHt x aKU?? HEHEHE

    ReplyDelete
  4. LOL dah lama kott award ni HAHA.
    tade kerja betul kaw selongkar blog aku.
    ;D

    ReplyDelete
  5. hahaha.... ko ingat lagi ker?? entah, tetiba lak nak bca entry lma ko, bosan sngat. hahahaa

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.