Mid Night Movie


Semalam Zaki ngan Mujir ajak aku teman dorang pergi makan char koew teow sebab nisah nak blanje. Dalam kul 8.30 malam aku ngan Mere gerak pergi kedai Char KOew Teow ADam. Sampai je, kitorang pon order la char koew teow besar punyer. Tapi Nisah x belanja pon aku ngan Mere. Hampeh betul. Hahahaha.... Lepas melahap, kitorang pergi sunway untuk layan mid night movie.
Dah kempunan sangat nak tengok Clash of The Titans. Kitorang sampai dalam pukul 10, dah la citer tu start pukul 11.40. Memang letih giler ar kami menunggu. So, disebabkan x tahu sangat ape nak buat, kitorang mula la buat keje2 x berpedah, Snap picture yang mengarut-ngarut. Hahahaha......... semua otak sempoi, suh buat gaya apa pon, mesti dorang ikut. Hahaha.....
Penat jugak layan budak budak hyper aktif nie. Last-last, sampai juga masanya.



The clash of the titans. Ntah ar. Triller agak gempaq, tapi bagi aku citer nie average je ar. Nak kate best xde la best sangat, nak kate x best, ok la jugak. So, senang citer, korang pergi la tengok sendiri. Pas abis cerita, kitorang hantar nisah balik jap pastu pergi lepak McD. Huhuhu.... kesian Nisah x leh ikot. Dah ngantuk, balik tido la. Zzzz Zzzz........

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.