Porak Peranda

Hahaha........... korang nak tahu tak ape kaitan post aku kali nie ngan tajuk porak peranda tu? Korang just baca jer post aku nie & nanti korang akan tahu, aku tengah gila sekarang. Bosan yang teramat sangat+final exam dah nak dekat. Aku nak cakap BI boleh?? Hahaa........


today i,m really boring coz i dont know what to do. evereday, i wake up lately. what i did is eating, sleeping and facebooking and plus one more, blogging. i dont know what should i write, coz my mind so blur. altought the final exam is very near, but i still not study, i just swing my foot. when i open book, i will sleep in front of the book.

but now, i have think cook-cook, i dont want play again. i want start study and stop doing thing that not should. my mother always tell me, study with hardworking, dont too 'boros'. but i did here is really cannot in the mind.

i felt so sad now, coz my friend play three wood behind me. but i cant do anything, just let the past , pass away.


hahahaha................ nie la jadi kalu budak degree tak pandai BI. Tapi aku taklah sebodoh tu, aku saje suke-suke nak menaip bende tak berpedah nie untuk menghilangkan bosan aku. sume cerita kat atas tu cume rekaan semata-mata, takde kene mengena ngan hidup dan mati.....


aku cume insan yang lemah
lemah dalam segala aspek
aku cume budak baru belajar
so ajar-ajarlah aku


5 comments:

  1. you aa...1st paragph i cannot understand a bit..

    2nd paragrh i only understnd you must study harworking..i learn new word-"think cook-cook"

    3rd paragrph i can even translate..using google traslator probably still cannot understand..

    haha..ko tulis ape ni..layan je la..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..........

    semangat ko hanan, siap google translate ag.....

    memang teruk bi aku, sebb ko pon x faham. hahahaa

    ReplyDelete
  3. xde nye aku begitu rajin nk gi google translate ayt2 ko tuh...tgk pon tau nnti google xdpt nk translate kn ayt2 ko tu..hahaha:P

    ReplyDelete
  4. hahaha.........

    taw xpe....

    nie BI pedalaman.... org x brape faham sangat. huhuhu

    ReplyDelete
  5. ow..gitu pulak ye..bru tau..hahahaha

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.