Selamat Tinggal Kejahillan

Aku rasa aku dah kembali bertenaga hari ini. Mudah betulkan aku lupakan apa yang berlaku semalam. Hahaha...... Harap begitulah. Aku dah penat jadi orang bodoh, sampai nak belajar pon tak boleh fokus. Baik aku lupakan je, segala benda yang tak patut. Aku tak jadi bodoh dalam semua aspek, kata orang yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran. Betul ker peribahasa ni? Aku nak teruskan hidup aku, kehidupan yang betul. Bukan lagi ekspedisi mencari cinta, atau perlumbaaan yang penuh harapan palsu.

Hahaha.............. minta maaf. aku gila sekejap. Mungkin juga sebab final exam dah nak dekat. Apa pon aku tak study lagi. Opss.... kata orang tak baik tipu. aku sendiri pon tak suka orang yang suka menipu. Emmmm........... aku dah study sikit. Setakat 3 hari ni, aku study static jer, tapi ngan aku aku sekali static, dah 3hari study, tapi still chapter 5, sedangkan 14 chapter lagi yang perlu aku cover. Tu pon still x faham jugak. Arghh..... mulai esok aku nak tukar subjek lain la pulak. Stress + torsion dah otak aku sekarang.


kan best kalau kehidupan kita bebas macam burung. Hahaha........
(aku masih bersyukur jadi manusia)
hidup kemana saja, mengikut haluan masing
bukan belajar untuk mengikut tetapi belajar untuk bertindak

aish...... serabut-serabut. Tapi tak de kaitan ngan peristiwa semalam. Serabut memikirkan masa depan aku. Sekarang pon, asyik melagha jer dengan perkara tak beberapa penting, blogging, facebooking, futsal, & etc. So, harap hari ini aku bangun, sedar semula dengan igauan jahilliah aku selama ini. Hahaha........... ayat main bedal jer. kalau tak suka back off sekarang.

4 comments:

  1. ko rilek2 suda..toksah le smpi tension2..

    btw ko ske letak itik la burung la..nape yek??

    >>tdi aku tulis lgi byk tpi da lupe ape y aku tulis tdi..hehe

    ReplyDelete
  2. ko tahu ker cerita tentang hal semalam tu?? hahaha...........

    betul cakap ko rilex sudah.....

    >>itik ngn burung?? sebab cantik. aku suke binatang. hahahaha.......

    ReplyDelete
  3. ow ape cite hal semalm..ko bgtau br aku tau..haha..

    >>ow pencinta haiwan rhupenye..

    ReplyDelete
  4. hahaha......... ntah dah lupe ar,

    cerita semalam memang untuk dilupakan. hehee

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.