Pencuri Masa

aku tengah tunggu turn nak mandi sebenarnye nie, maklumlah bilik air satu berkongsi lapan orang, so agak lambat la sikit. So, duk kebosanan menunggu dan alang-alang laptop terbukak, so blogging la keje aku. Hahahah..........

jap lagi aku nak pergi kolej zamrud untuk study ngan budak-budak kelas aku. Kalau aku study kat rumah nie, jawabnye 24 jam la aku depan laptop. Buka buku pon belum tentu lagi aku study. Semalam aku tido kat zamrud, boleh kata study la jugak walaupun x sampai satu jam. Hahahaha............... kalau bosan boleh la sembang-sembang ngan dorang, buat ketumpat basi sikit, gosip-gosip sikit. Hahaha....... xde ar. Bohong jer sume tu, tu keje orang pompuan jer. "Nanti mesti ade yang tak puas hati ngan aku". HAhaa..... "I'm soory!".


tak tahu ape nak cerita sebab memang xde sebab pon ape yang aku nak ceritakan dalam post aku kali nie. Sekadar hilangkan bosan menunggu. Lagi satu aku memang tak suka dengan spesis "PENCURI MASA". selalu je buang masa aku, tak kira ar seminit dua pon. Ko dah buat aku kekurangan nikmat hidup taw x?

Owh.... bilik air dah kosng. Chow dulu yer.....



anak angsa:mak nak gi mane nie?

mak angsa:nak cari ayah ko, dah seminggu x balik.

anak angsa:ayah pergi mane mak?

mak angsa:ayah ko pergi keluar ngan betina lain. mak dari dulu memang dah syak.

anak angsa:sape ayah saya mak? tak pernah tengok pon.

mak angsa:ayah ko burung gagak, sebab tu la ko hitam. Tak macam aku putih.

anak angsa:nanti mak belikan fair & lovely boleh?

mak angsa: xde makne nyer, klu nak putih ko pergi la brenang dalam air clorox.

anak angsa:baik mak... mak jangan la laju sngat. penat saya nak kejar.

mak angsa: klu lambat aku tinggal....

4 comments:

  1. hahahaa sengal.
    nanti kemsalam zaki, HAHA ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha............

    ceh, x abes2 zaki... ko taw x blog aku nie jadi tontonan sume dak group A?

    habis la...

    hahahaha

    ReplyDelete
  3. kuat berimaginasi btol la ko ni wehhhhhhhh
    bgos2

    ReplyDelete
  4. hahaha.........

    nie akibat dari kebosanan terlampau.....

    nak study malas. huhuuhu..........

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.