Selamat Berjuang

Assalamualaikum dan salam sejahtera aku ucapkan kepada kawan-kawan yang bakal menduduki peperiksaan. Teruskan berusaha agar tercapai segala yang diingini. Pada mereka yang mendapat 'Carry mark' yang tak begitu memuaskan, lakukan yang terbaik dalam 'final exam' nanti. Aku pasti sangat-sangat yang korang boleh lakukan.
Untuk yang 'carry mark' nye cemerlang, 'keep it up'. Sama-samalah kita berusaha agar kita semua berjaya dengan cemerlang, gemilang dan terbilang.

Dikesempata ini juga, aku ingin memohom maaf kepada semua kawan-kawan aku sekiranya ada terkasar bahasa, bergurau tak bertempat, dan marah tak tentu pasal. Mungkin dengan niat yang tak sengaja atau terpaksa. Sesungguhnya, itu semua hanyalah gurauan semata-mata untuk mengeratkan hubungan kita semua. Doakanlah kejayaan untuk kita semua.

tolong maafkan saya......... =p


2 comments:

  1. aku maafkn ko azwan...xpe
    aku kan pemaaf.
    tp ko kne blnje keny rogers.
    ahah
    ;p

    ReplyDelete
  2. ahahahaha............
    trimas2x...
    blanjer??
    sem depan InsyaAllah la,
    skg pon nak makn xde duit, maklumlah dah ujung sem nie,
    gaji x masuk lagi... hahahaha...

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.