Luahan-Tak Macam Dulu

9/01/2010-Sabtu

selepas abes jer buat kad matrik
aku amik bas terus pergi Penang Sentral untuk balik Arau
12.30 a.m aku bertolak dari penang
3.15 p.m aku sampai kangar dan suh Waras amik aku
dari pagi sampai la skrang, aku langsung x makan lagi
aku pon ajak la waras pergi makan kat KFC
sambil-sambil makan tu banyak gak ar aku borak
pastu aku pon pergi umah sewa die
sampai umah sewa tu, sempat gak ar
aku jumpa ngan Arif, Akmal, John dan Iqbal
sebab dorang nie duk satu rumah
Akmal masih macam dulu
senyap jer. hahahahaha
aku pon lepak gak ar lam 1/2 jam kat umah dorang
pastu aku pinjam moto John, masuk UiTM Arau
kat UiTM plak aku jumpa ngan
Bro, Farhan ngan Zul
tapi aku x lepak lama sebab Iqbal nak kena balik
dia kena gotong royong bersih umah sewa dorang
pastu aku pon pergi umah sewa Baha
untuk amik barang aku
sepatutnya umah dorang nie umah aku jugak
tapi aku dah pindah Penang so barang aku je la ada kat situ
time aku pergi tu Baha xde, yang ade cuma Adam ngan Botok
aku duk sekejap jer pastu terus blah
petang tu aku pergi umah Beron plak
time sampai tu aku pergi umah Joe jap
sempat gak ar jumpa ngan Joe & Zali
umah Beron sbelah umah dorang jer
kat umah Beron plak cuma ada Afham & Zahin
yang len sume kluar
dengar kata Beron bawa Myvi
seronok ar dorang jalan-jalan pasni
malam plak aku pergi umah Farhan
lepak situ & bermalam kat situ
esok pkul 2 p.m aku balik Penang

apa yang aku pelik
dorang sume nie macam x rapat ngan aku
padahal aku baru tinggal dorang 2 bulan
lagi satu macam aku ada masalah ngan dorang
serius aku pelik

tapi Farhan ngan Zul ar
teman@sahabat@kawan yang paling baik



susah camna pon aku
dorang ar tempat aku mengadu
cewah..... hahahahhaa.......

kepada member yang lain
kalu aku buat slah ngan korang
bagi tahu ar kat aku
kadang-kadang kita manusia nie
bukan perasan sangat ngan tingkah laku kita
sama ada baik atau buruk
jelas atau tidak jelas






No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.