Lets Join fcucommunity contest

Kawan-kawan nak mintak tolong korang sikit boleh. Jom ar tolong-menolong. Tak susah pon. Aku nak mintak korang tolong aku tinggalkan comment jer kat post aku nie. Sorang satu jer. Tak perlu banyak-banyak. Em... tak pun korang postkan link blog korang. Nanti boleh la aku follow. Jom-jom tinggalkan comment. Ajak sume member-member tapi make sure dorang pun ahli blogger gak. Hehehehe...





Kenapa saya mahu memenangi contest ini?
~blog aku nie memang tak ramai follower, so kot-kot la nanti follower aku meningkat ngan mendadak....
~lepas nie tak perlu la aku nak promote-promote blog aku kat orang lain....
~lagi satu, dengan adanya banner nie, mudah la para blogger lain nak singgah kat blog aku nie....
~nak juga rasa kemenangan yang pling sukar dalam hidup aku..

Ciri-ciri Banner yang Aku nak.
~bersaiz 300x250, kasi gempak sikit.....
~pastu letak ar gambar profile aku kat banner tu....
~lagi satu, paparkan besar-besar nama blog aku...

7 comments:

  1. salam... saya telah daftarkan awak sebagai peserta.... :D ... gudluck ye.. :D tambah kawan ramai2 :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana komen di blog saya...semoga kamu juga suksess....

    ReplyDelete
  3. ahha sebagai kawan, aku pun drop comment aku kat sini. baik hati kan aku ? hahaha ;D

    ReplyDelete
  4. salam singgah...gud luck 4 the banner...wish me luck 2 k...wassalam :D

    ReplyDelete
  5. salam...

    all the best 4 the contest erk..

    jom komen sy lak..

    =)

    ReplyDelete
  6. hye....good luck k..
    i pun join this contest jg...
    so komen lah i ye...hehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.