Lets Join fcucommunity contest

Wednesday, January 20, 2010
Kawan-kawan nak mintak tolong korang sikit boleh. Jom ar tolong-menolong. Tak susah pon. Aku nak mintak korang tolong aku tinggalkan comment jer kat post aku nie. Sorang satu jer. Tak perlu banyak-banyak. Em... tak pun korang postkan link blog korang. Nanti boleh la aku follow. Jom-jom tinggalkan comment. Ajak sume member-member tapi make sure dorang pun ahli blogger gak. Hehehehe...





Kenapa saya mahu memenangi contest ini?
~blog aku nie memang tak ramai follower, so kot-kot la nanti follower aku meningkat ngan mendadak....
~lepas nie tak perlu la aku nak promote-promote blog aku kat orang lain....
~lagi satu, dengan adanya banner nie, mudah la para blogger lain nak singgah kat blog aku nie....
~nak juga rasa kemenangan yang pling sukar dalam hidup aku..

Ciri-ciri Banner yang Aku nak.
~bersaiz 300x250, kasi gempak sikit.....
~pastu letak ar gambar profile aku kat banner tu....
~lagi satu, paparkan besar-besar nama blog aku...

7 Comments:

fcuteam said...

salam... saya telah daftarkan awak sebagai peserta.... :D ... gudluck ye.. :D tambah kawan ramai2 :D

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

terima kasih kerana komen di blog saya...semoga kamu juga suksess....

Pipit@Mr Money said...

Terima kasih Semua.... :D

tyratyra said...

ahha sebagai kawan, aku pun drop comment aku kat sini. baik hati kan aku ? hahaha ;D

Amane Asahara said...

salam singgah...gud luck 4 the banner...wish me luck 2 k...wassalam :D

~~INTAN~~ said...

salam...

all the best 4 the contest erk..

jom komen sy lak..

=)

zaza said...

hye....good luck k..
i pun join this contest jg...
so komen lah i ye...hehe

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot