The Great Weekend

Hari minggu yang begitu bermakna. Kesibukan di kampus tidak dihiraukan lagi. Itulah yang aku lakukan bersama 7 orang budak rumah aku pada cuti minggu nie. Lambakan kerja, dan assignment yang diberikan oleh pensyarah kami ketepikan buat sementara. Mungkin juga berminggu-minggu lamanya. Hahaha...... Tenangkan fikiran itulah lebih penting.

Destinasi pertama kami ialah, mengisi perut kami di BBQ Chicken in Sunway Carnival Mall.
4 Set Olive luxury Chicken menjadi satapan kami malam nie. Ditambah pula, Banana ice cream, Salad, Tortilla and drumstik. Sungguh sedap sehingga menjilat jari. Tapi yang xbest harganya agak mahal. Pokai aku malam tu. Hahaha....




Lepas selesai mengisi perut, kami bertukar haluan ke pusat karaoke. For your information, this is my fisrt time menyanyi kat karaoke. Ada la dalam 12 lagu yg kami ber'karut'ke malam nie. Tapi aku cuma satu lagu je iaitu 'Janji Padamu'. Sedap tak sedap, tu no dua. Yang penting hilangkan tension. Pitching memang sah kelaut. Hahaha...

Destinasi ketiga iaitu Pantai Bersih. Sini kami just lepak-lepak dan menghirup udara pantai. Ingatkan nak pergi pulau tapi masa tak mengizinkan. Walaupun rumah aku dekat ngan pantai, tapi aku tak pernah jemu dengan tempat-tempat macam ni.


Tempat terakhir ialah megamall. Pergi main bowling. Hahaa..... Terer juga aku main walaupun banyak kali masuk longkang. Tapi ada juga dapat spare and strike.

2 comments:

  1. wuUU...best2 dpt enjoy..tp blnja sakan hampa noh.

    ReplyDelete
  2. hahaha.... tp time mkn tu, kami guna cupon buy 1 free 1. klu x, x de nye nak g situ. buang duit jer. hahahaa......

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.