Site Visit To Cameron Highland

Monday, February 8, 2010
04-06/02/2010
Students Bachelor of Enginnering (Hons) Civil went to site visit in cameron Highland

Perjalanan bermula pada pukul 4.30petang dari UiTM Penang menuju ke Gua Musang.Perjalanan yang agak meletihkan dengan keadaan jalan seperti ular kena palu. Malam pertama menginap di Taman Etnobotani Gua Musang. Pada keesekon pagi, bermulalah pengembaraan kami ke Cameron Highland. sepanjang perjalanan kami diberhentikan dibeberapa tempat untuk menkaji batu-batu yang terdapat di Malaysia ini. Agak membosankan dengan keadaan cuaca yang amat panas. Site Visit masa diploma lebih menyeronokan berbanding kali ini. Aku pun tak berapa pasti dengan objektif sebenar site visit kali ini. Ianya lebih kepada suana melancong. Ilmu yang diperolehi juga tidaklah begitu banyak berbanding dahulu. Tetapi cukup membahagiakan kerana dapat menghilangkan badi kerja autocad dan kebengangan terhadap subjek static & dynamic. Terlalu penat untuk aku menceritak semuanya.
So tengok-tengoklah gambar-gambar kat bawah nie.







4 Comments:

miszATIN said...

wah2 ! sedapnye tgk strawberry tuh..
pergi cameron tak belikan pon =(

Pipit@Mr Money said...

hahaha..... bukan x nak bli tapi tak leh simpan lame nanti jdi jus. hehehe..... sy sndri pon x bli, amik gambar je. hehehe....

iylia suhimi said...

ehh..pak wang dh wat degree ea!bley plak camtu..pttla cam heran napa ttba kat penang plak..aritu kat uitm ps kan!

Pipit@Mr Money said...

aku wat fast track ar...... mcm bdak2 asasi, egree nie aku amik 4tahun. hehehe..... pasni InsyaAllah pndah sh alam plak.

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot