My Lonely Tune

Lonely, i'm so lonely..... hahahaha...... bosan2x. Semua housemate aku dah balik. Tinggal aku ngan Din je. Lepas makan tadi, sempat pulak kitorang gi karaoke jap sebab nak hilangkan bosan. RM 10 for 1 hour. Sempat gak nyanyi 11lagu, tapi bukan la semua aku nyanyi. Aku nyanyi 4 lagu jer. Ni la jadi bila dah pecah tradisi, sebelum nie kalu pergi tempat karaoke, aku cuma dengar je orang nyanyi. Tapi hari nie, sampai sakit tekak aku berkarut. Pitching kelaut, tempo lari 10km/hour lansung tak ku endahkan. Hahaha..... aku bukan nak audition pertandingan nyanyi pon.
hilangkan rasa bosan tadi. Tapi sampai rumah je, rasa bosan terus menyelubungi. Ye la, biasanya bising jer dengan housemate aku bersembang, nie bunyi kipas berpusing jer yang jelas kedengaran.
Blogging2x..... dapatla hilangkan sedikit kebosanan nie.

2 comments:

  1. pak wang, at last jumpa pun your blog.. ishhh suruh mlwt blog die tapi tak tinggal link...=)

    ReplyDelete
  2. hahahaha...... sowy2..... terlupa lak. hehehhe..... dah jumpe nie, nt rajin2 la lawat blog aku. hehehehe.....

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.