Ambil Kesempatan



Masa terluang, buat apa nak buang masa? Hahaa... Blogging-blogging. Gap nak tunggu masa pergi kelas Static, sempat lagi aku menghadap laptop ni. Member lain semua tengah sibuk buat assignment LK. Nasib baik aku dah siap awal. Assignment lain punya la belambak tapi masih ditakuk lama. No loading and no progress, bila nak start aku pon tak tahu. Yang betul-betul menjadi kebimbangan aku sekarang ialah subjek static yang langsung tak faham. Aku nak study pon takde mood. Tengok buku static je mula la rasa mengantuk. Dalam kelas lagi ar, mata aku macam dah disangkut ngan batu dah. Haih, cmna la nak target 4 flat kalau macam ni sampai hujung sem. Tolong-tolong!!

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.