Award Dari Cik Tom



Salam, i got award fom Cik Tom
Terima Kasih Banyak kepada orangnya
Kalau nak kenal ngan Cik Tom alias Tomato Gurl nie
singgah la di
http://tomatogurlslife.blogspot.com/

Bile sebut pasal Cik Tom...,
Mr Money mesti teringat ade seorang peniaga kat area rumah Mr money yang namanye pon Cik Tom. Kalau tanya budak-budak kat kampung tu, mesti kenal ngan Cik Tom. Sebab kedai Cik Tom nie famous giler. Budak-budak suka pergi sebab kedai Cik TOm jual macam barang mainan dan makanan ringan untuk budak-budak. Tyme Mr Money budak-budak dulu pon, selalu la pergi kedai Cik Tom nie. Mak bagi duit wat pergi sekolah, tapi selalu simpan duit tu sebab nak beli kat Kedai Cik TOM. Yang paling best, tyme-tyme bulan puasa, Cik TOM nie la pembekal mercun kat kampong tu. Nak mercun apa, semua ada. Sekarang mr Money dah tak pergi kedai tu sebab dah besar kan. Tapi Mr Money still ingat kat Cik TOm tu. hehehe.... bukan secret admire ye, lagipon Cik Tom tu dah Kahwin. Hehehe

I want give this award to...
Bulan puasa macam nie tak baik kedekut.
Jadi Mr Money nak sedekahkan award nie kat mereka yang bernama
1-Tyra Sajaa
2-Nisah
3-Hanan
4-Iqa
5-Faradiba
6-Atikah Seri

Yang len kalau nak pon boleh,
tak perlu malu. Mr Money nak bagi kat semua
tapi malas nak taip nama sorang2... :)

4 comments:

  1. tahniah dpt award lagik....ngee
    xde org buat award kuih raya ke?? mihahaha

    ReplyDelete
  2. award kuih rayer? hehehe... akak amik la award nie skali sebab akak suke komen kat blog nie. memang friendly sangat2x . hehehehe :l: :l:

    ReplyDelete
  3. haha...maaf saya bukan cik tom tue..hik3 :p

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.