Apa jenis Makhluk Ini?

http://1.bp.blogspot.com/_m8j9f9q1ZqU/TGngU1VibXI/AAAAAAAAAU8/-K3rRKxoSCY/s1600/Salleh-Gregor-Samsa1.jpg
Sila Klik Kanan & view image untuk pembesaran

MasyaAllah, apa nak jadi ngan dunia sekarang?
Terkejut gila bila baca statement makhluk kat atas nie. Kalau betul die tak puasa kenapa nak maki-maki orang yang berpuasa. Sungguh hina makhluk tersebut. Bukan setakat sorang je, malah geng-geng die sekali pon terlibat sama. Ingat nak tolong nasihat tapi dorang pon 2 x 5. Tak dapat aku bayangkan macam mana kehidupan makhluk-makhluk kat atas nie. Boleh die main-mainkan salah satu rukun Islam. Paling menyedihkan, makhluk nie sama agama ngan aku walaupun hanya pada sekeping i/c. Minta-minta makhluk nie cepat bertaubat sebelum terlambat.

4 comments:

  1. mmg x paham Islam y sebenar..cmtu la ayt2 y biasa kuar...masalah aqidah sungguh org tu...y teruk nye siap ade geng lagi...masyaAllah..~

    ReplyDelete
  2. tu manusia bengap namenye...huh!

    ReplyDelete
  3. tu pasal... mmg spesis bengap la makhluk nie.... xsedar yg dorg tu hidup menumpang..... :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d:

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.