NURULISM.COM - CONTEST DIALOG TIGA HATI

Saturday, September 4, 2010 ape kes?
Sticky mode:-

Salam, malam nie mata tak dapat nak pejam so blog walking pon dah selesai. Tetiba rasa macam nak join contest. Maybe ini last contest untuk bulan ini. Dulu cakap dah nak berenti, tapi dah xde keje sangat, so try la mnecuba nasib.

Contest nie dianjurkan oleh http://nurulism.com/wp-content/uploads/2010/08/nurulism.jpg
so kepada sesiapa yang berminat boleh la klik link di atas.

Contest Dialog Tiga Hati

http://3.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TH55IBTyGCI/AAAAAAAABPo/VpsmK-9I4RY/s1600/contest1.jpg




Translation
Papa:Ayang, abang tengok anak kita ni lapar je. Ayang tak bagi makan ke? Cukup la bagi makan kat itik negro tu. Kasian anak kita nie. Dari tadi menangis....
Mama:Sabar la Bang, Ayang nak bagi itik nie makan kejap. Jap lagi ayang bagi la susu kat nak kita. Kesian kat itik nie, lapar sangat. Habes semua roti yang saya bawa tadi.
Anak: waa... papa cakap Kelantan, mama cakap Kedah. Camna Medina boleh cakap Terengganu nie? Dah la Medina tak faham papa ngan mama cakap apa? waa... wa...

2 Comments:

Hezesuze said...

aduaiii weols mmg fail bab2 nk buat ayat nie....hehehehe
btw gud luck!!

Azwan@Mr Money said...

thanks kak.... join la skali. mane tahu ade luck. hehee

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot