Ngaruk Sket BOh

Siapa yang x faham, boleh translate kat google translate.

Hahaha.... malang nie aku nok ngarut sket. serabut pale ngak ekpon dok studi matemetik nie. Nok pecoh ase pale aku. Banyok sunggoh la fomule hok nok kene apal. Doh la bolok bok kali, geram ngoh aku. Sape la hok wat fomula matematik nie. Doh la seng nie banyok subjek hok kene ngapal. Dari kertah prekse hok tame agi. Bosang nok mapuh ase, ari-ari mikir nok balik umoh. Pitih takdok plok, banyok ngat abes pitih sebab dok luo.... Dok au ar esok guane. Kalu dok leh jawak, aku wat bahang ghambang doh ar. Ikut ar nok boleh nape pon janji lulus doh. Tapi dokleh gok gitu, kekgi kuca blana result aku, doh la static ari tu dok leh jawab doh. Tekang weh!!!
Ade ker subjek hok susoh lagi nok kene amik? subjek seng nie senang ngak ar. Stakak wat sakit pale kire senang agi ar, cu wi hok ase nok pecoh pale tu. Hahaha.... Blagok nok mapuh, hok nie pon dokleh wat, nok hok susoh.

Nok balik umoh wei, aku lapor nok makang nasi kuoh sigang cicoh budu nie, kepor lekor sket. Woh, nok neleh air liur ase. Hahahaha...... Nok gi mandi pata, lame doh ekpon dok gi mandi pata. Rase kat stahung doh. Padahal umoh dekak doh ngang pata, tapi sibok ngat ekpon, sapa dok dang nok mandi. Se agi sebab rama saing-saing hok blajor, cuti plok dok same ngang aku. Memang dok dak ar. Ish, aku nok sambung blajor mula, Abih dok ngarok.


7 comments:

  1. oi bahasa apa ko cakap ni?
    zimbabwe ke?
    hare aku xpaham.hahaha.yg aku phm, budu je..
    budu cicah roti.
    huuu~

    ReplyDelete
  2. samelah kita nisa, aku tak faham lansung dia ckp apa... yg aku faham aku je.. hahahha..

    ReplyDelete
  3. hahahah.... ape korang berdua nie....

    nie loghat t'ganu la..... cri mmber dr tganu suh dorang transkate kan...

    manyak la ko budu cicah roti, kan ko aku pngil cicah budu, xde cicah madu dah. hahahahaa

    ReplyDelete
  4. weih...aku half way through ja aku pehe mung khechek ghapao...doh masok prengge ko dou ambo do tok pehe mung tulih ghapo...seriously ko jgn khechek lagu nieg dale kelah kekgi xdo orghe pehe mung khechek gapo dio satu...hehehehe...

    mari2 mgasah bakat ckp belah timur..haha...:)):P

    ReplyDelete
  5. hahahaha........... ade bakat jugak ko hanan. aku bg A+ kat ko. Ngee....

    nie loghat bla aku ngan Imran jer, ngan orang len aku x cakap cam nie. hahaha......

    ReplyDelete
  6. see da leg la..hahha..cket tu buleh la..bakat trpendam..ahaa..

    ReplyDelete
  7. hahaha.... dah2..... puji sket dah kembang semangkuk. nnt aku cakap loghat kole berang lg la ko x faham. hahahaa

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.