Memoir In Penang

Salam buat semua..... Lately, setiap aku blog walking, selalu terbaca tentang semua orang dah nak balik cuti stelah sibuk menghabiskan masa kat universiti, kolej or sebagainya. Yang paling x tahan bila dorang cerita pasal paper last dorang. sakit hati je rase, sebab aku kat sini masih dibebani banyak lagi paper final yang susah tahap gaban. Semua subjek perlu menghafal, x kira la yang senang ke susah ker. Tapi bagi aku, kalau dah kena hafal tu susah la jawabnye.

Sekarang x perlu nak sakit hati lagi, sebab esok paper last aku untuk sem nie. Paper geology, dah serabut kepala aku study subjek nie. Menghafal je kerja. Dah la banyak gila. Tapi xpe la, sebab paper last punye pasal. lepas nie, merdeka la kitorang dak Bachelor Engineering (Hons) Civil kat UiTM penang nie. Hahahaha.....

TAPIkan, aku xleh balik kampung lagi sebab terpaksa pergi SHAH ALAM selama 2 minggu gak ar sebab ade tournament Criket untuk masum. So, doakanlan aku berjaya erk.....

Rasa sedih la pulak nak tinggalkan Penang nie. Member kat sini sume best, serius aku x tipu. Budak-budak umah aku memang hapPENING habis, Hud(ateh), Zali(atam), Aje(andak), Walid(alang), Din(along), Wan(angah), & Adib(ucu)... hahahaha...... Klu free nanti, InsyaAllah aku datang ziaraah korang.

Budak-budak kos aku plak memang mantap abes ar, x kira laki ke pompuan. Hahahaha..... Kombinasi 22 orang yang memang hebat-hebat blaker. 13 hero dan 9 heroin. Terima kasih buat semua, zaki, mujir, aji, basyah, fathi, mizan, wan, chip, faliq, zul, haziq, mere, syida ,hanan ,yaya ,tihah ,iqa, masyi, nisah, nad & mirah. Kalian la pencerian group CB1A1. Sehebat mana pon group2 lain, group kita la paling hebat. Tak kira la, lecterur suke compare kita ngan group lagi satu, tapi kitalah paling power. Betul tak?? Geng-geng laki plak, korang la pasukan paling hebat yang beraksi kat bola-bola best n safira. Cayalah... hahahahaha...... mintak-mintak next sem korang stay lagi satu group ngan aku. Aku xnak orang len meleraikan persahatan kita.

Nanti jumpa lagi kat Shah Alam. Aku doakan result korang gempak-gempak semua. hahahaha.......... Nak menangis plak rase. hahahahaha........ (buat2 tacin)... Good Bye semua.

5 comments:

  1. siyes tharu ngn post ko kli nie...nmpk sgt ko syg ktowg...hee:D

    ReplyDelete
  2. hahahaa..... alahai si anonymous, klu bernamakan lagi cantik... cmna pon aku taw ko salah sorang dr dak group aku. hahaha...

    cayalah, next sem jumpa lg kat sh alam....

    ReplyDelete
  3. aq nk smbung cmnt aq td....nmpk sgt ko syg ktowg exspecely aq...hahah

    ReplyDelete
  4. haha,,,,hbat2 wan mmg hbt bab teka...hee...okie2 c soon at sa....

    ReplyDelete
  5. aik macam kenal jer ko nie anonyous. hahahaha.....

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.