Botox + Plastic Surgery

Salam, aku nak kongsi sikit nie. haha..... tadi tengah berjalan-jalan kat blog orang, tetiba sampai kat kat blog en Tom nie.. pastu terjumpa satu laman sesawang yang best morphthing . korang pernah dengar x?? laman nie boleh tukar muke kita campur ngan actor or actress terkenal kat dunia nie. lawak giler. hahaha.... cuba ar....

1-azwan+brad pitt=brad azwan
combine


2-azwan+harry potter=azwan potter
combine

3-azwan+rowan atkinson(mr bean)=azwan bean (salleh)
combine

4-azwan+robert pattison=edward azwan
combine


5-azwan+cristina aguilera=azleira
combine


6-azwan+paris hilton=azwan malaysia
combine


cuba korang vote, mane satu paling hensem or cantik. hehehehe.....

8 comments:

  1. hahahaha, wei, azwan.. tlgllah jgn merosakkn muka drg... tp lawa kot kau jd cristina aguilera 2... hahahaha..

    ReplyDelete
  2. hahahaha...... mcm artis bollywood kan. huhuu.... jgn jeles. hehehe....

    ReplyDelete
  3. hahaha... bollywood konon... cristina ngan paris hilton dah ade misai dah sebb kau.... kitorg dah gelak2 dah ni tgk..

    ReplyDelete
  4. sape kitorang tu?? mcm ramai jer? hampeh tul. hehehehhehe

    ReplyDelete
  5. muka semua mcm dah lepas je nak jd model,tp time gmbr 6 tue btul2 reject la..lawak la..hehehe

    ReplyDelete
  6. ko nk tau ke spe y kteorg tuu..??antara nye trmasok aku..haha..seriously lawak...lawak tau bkn lawa..hahhaa....

    ReplyDelete
  7. ahahaha..guling2 aku tgk paris hilton versi azwan saleh

    ReplyDelete
  8. hahahaha..... semua geng2 jeles nie....hahahaha...

    cuba ar korang bwat plak aku nak tengok. hehhee

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.