Contest Hangit By Arieza

Wahaa.... satu lagi contest yang aku try cuba nasib. Hahahaha.....
Cam best jer, contest-mengcontest nie kan.....



Syarat-syarat Penyertaan

  1. Copy paste gambar di atas, letak kat sidebar blog korang & linkkan gambar tu ke entry ini. Biar sampai contest ni tamat.
  2. Buat satu entry bertajuk Contest Hangit By Arieza. (boleh hantar lebih dari satu penyertaan!)
  3. Upload gambar (lagi banyak lagi tinggi peluang untuk menang) yang menunjukkan someone/some people sedang terkejut beruk/dikenakan/dihangitkant. (macam time birthday party, kan ada orang bernasib malang yang kena simbah dengan kicap la, baling dengan tepung la, etc)
  4. Then taip caption yang kelakar untuk setiap gambar.
  5. Kalau korang cilok gambar dari internet pun aku tak kisah.
  6. If korang nak merapu tentang kejadian di sebalik gambar tu pun lagi meriah.
  7. Kat hujung entry korang, letak link referrer (jika ada) - i.e. dari mana korang dapat tau tentang contest aku ni.
  8. Bila entry tu dah siap & segala syarat sudah dipenuhi, tinggalkan komen kat entry ni & sertakan link ke entry korang tu.
  9. UPDATED!!!! - Tarikh tamat penyertaan adalah pada 11.59 malam, 31 May 2010.

make up tebal

cantik tak make up kitorang??
esok, kitorang ade show taw.......
jejaka paling cerah abad ini.......



resipi manusia masak celup tepung

tepung x sebati lagi la,
jom kita guling-guling dulu, sebelum masuk kuali
tambah lagi telur.....


jangan lupa tarukan sedikit sirap
supaya membangkitkan lagi rasa....


last skali, dah pandai sngat kotorkan rumah
nah basuh la korang sampai bersih,
kan x pasal kena bayar sewa lebih. hahahahaha....

***********************

wah, ape korang raba-raba nie??

ayu yak kitorang?? hahhaa

(inilah akibat melahirkan anak terlebih bulan)

tercirit dalam seluar

***********************

Mr Y: Ape raba-raba nie? I tak suka la...
Mr X:Wei, silicon ko nak tercabut la, jangan la lompat ganaz sngat...

aku rasa, kalau kategori gambar terkejut beruk, gambar nie boleh menang...
tengok gaya ngan muke yang pakai baju putih tu...
macam gaya tu kan??(aku x cakap, korang yang cakap)
hahahaha....

saya dapat tahu pasal contest nie dari blog abang eQ




2 comments:

  1. hahaha.... dorang nie memang budak hyper xtive..... suke men ngan bende2 camtu. hehehehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.