Contest Kurasakan Something


Salam, tengah bosan menghadap buku geology, tetiba rasa nak blog walking...
Tetiba terbuka la satu blog yang ade menganjurkan contest....(banyak plak tetiba) cam best la pulak.
terdetik kat hati nak join contest nie walaupun exam final satu jam je lagi dari sekarang.
hahahahaha....... pemalas punya budak. Sesape nak join pon boleh, klik je kat link bawah nie.



Antara Syarat & peraturan....(jom pakat join beramai)
1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye...
Dah join pon, baru je tadi. Hahahaha.....
2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti).
Wokeh, rasa dah sehabis-habis original nie. hahahaha....
3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ..."
Penat mikir nie, sanggup ketepikan semua hafalan geology( xde keje ker)
4. Letakkan gambar contest (seperti di atas) kat entry anda tu.
Dah ade kat atas kan, rasa semua boleh perasan.... kalau x nampak, alamak nye......
5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ.
korang semua yang nak join klik la kat gambar tu, terus direct ke Abang eQ punya blog... (maksunye dah linkkan. (~.^)
6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog anda.
rasanya dah....... ntah-ntah syok sendiri, padahal orang x perasan yang aku join contest nie.. hahaha

slogan untuk abang eQ

"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana first ternampak gambar DSLR kat blog abang eQ,dan berjaya jadi follower ke 510 sama ngan tarikh saya join contest nie(5/2010), pastu blog abang eQ cam best jer "

boleh diterima tak, fasal DLSR tu, tu memang x tipu sebab saya nie baru je nak balajar jadi photographer. klu x caye, boleh pergi kat link nie Kronologi Seorang Amatur

4 comments:

  1. salam...azwan...

    thanks join contest abg eq dan jd followers...
    abg eq dah linkkan dgn blog abg...

    ReplyDelete
  2. wokeh.... hehehe..... saje mencuba nasib.....

    ReplyDelete
  3. best ker?? hahahhaa.... plik ade ar....

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.