Korean Drama Review - Lie To Me

 http://1.bp.blogspot.com/-E7WjxT5Bc0w/TbkN-cm0J6I/AAAAAAAAASA/sINVTE00Nbo/s1600/Lie-to-Me9.jpg

Drama seterusnya, Lie To Me. Citer nie pernah kuar kat Astro dalam channel The One 393. citer nie pon boleh tahan best. Awek nye siyes cun. Aku suke tengok pompuan nie berlakon sebab memang cam real dan watak die cam sengal-sengal sikit.

Sipnosis citer nie kisah seorang perempuan yang bekerja sebgai Civil Servant yang telah terjebak apabila kisah tipunya berkaitan mengahwini seorang CEO hotel yang kaye raye tersebar meluas. Situasi itu menyebabkan CEO tu terlibat sekali dalam penipuan itu. Pada mula-mula citer nie, laki tu macam x brape suke kat perempuan tu. Last-last die pon terpaksa menipu sekali sebab nak lari dari awek lama die dan mak cik die yang nak sangat die kahwin cepat.

kekuatan citer nie terletak pada pelakon utama perempuan tu, bagi aku la. Watak die memang cam sengal-sengal udang sikit. Tapi bila dah nak episod last-last, citer nie jadi serius sikit. Perempuan tu asyik nanges jer. So cube la tengok..

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.