Contest "Photo Of Nature" kini Ditutup

Contest "Photo of Nature" Dengan Rasminya Ditutup
Terima Kasih kepada semua yang sudi 'join'
Hadiah dah siap tersedia, cume pemenangnya saja belum ada
Aku agak busy sikit sekarang nie,
so nanti u buka aku announce la ye,
Tak lama dah seminggu je lagi
Harap korang semua sabar
Ada rezeki tak ke mana
Berdoa la yer....

Di kempatan ini
aku nak ucapkan
Selamat Hari Raya Maaf Zahir
Kalau ada terkasar bahasa dalam blog nie
so maafkanlah yer.

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.