Keputusan 'Photo Of Nature Contest'

Salam, first skali minta peserta baca intro nie dulu. Tadi aku dah taip panjang-panjang ngan ayat bunga-bunga last aku terdelete pulak post tu. aduyai. Dikesempatan nie aku nak ucap Terima Kasih pada semua peserta dan tak lupa jugak Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. Gambar semua cantik... So memang susah nak wat keputusan. Dan ade juga aku rejeksss sebab link yang drang bagi tak valid dan blog dorang pulak 'open to invited readers' sahaja. Kalau aku nie dijemut xpe la juga, nie menjadi tetamu yang tak diundang tu la yang susah. Kepada yang menang tahniah aku ucapkan. Next time aku wat contest lagi.


Pemenangnya ialah:-
Pemanang Pertama:
http://2.bp.blogspot.com/_k4rPYbO57aM/TPH267tPSlI/AAAAAAAAKA0/vZYCEDTXl7U/s1600/1.jpg 

Akak Nana
Tahniah kepada akak
aku memang suke giler gambar nie
teringin nak wat photoshot kat sini
tengok je gambar nie, rasa cam tenang jer


Pemenang Ke-2
http://1.bp.blogspot.com/-PVAz4uEBJlw/Td2l6B5ymeI/AAAAAAAAF0M/jaebw_txEis/s1600/AKU+DN+ALAM.jpg 
Akak Along Nidar
Walaupun tempat nie bukan kat Malaysia
Tapi bagi aku pemandangannya memang cantik
aku simpan hajat nak pergi tempat nie jauh2 sebab tempat nie memang jauh
kalau ade rezeki InsyaAllah ssampai la sana

Sila PM ke inbox facebook saya
Nama Penuh, Alamat dan No Tepon (Bukan nak ngorat, cume nak confirmkan jer) hehehe



3 comments:

  1. Alhamdulillah.. syukur, rezeki hari Jumaat.. terima kasih juta-juta lemons duat Azwan.. moga semakin dilimpahkan rezeki oleh Allah buatmu... ameeeeeeeennnnnnn

    Kak Nida dah bagi details (Nida Muhammadon) :)

    p/s: Tahniah juga buat Nana :)

    ReplyDelete
  2. tq..saya dah bg details juga
    tahniah kak nida

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.