Oh Mpop, Nak Tanya Nie.

Salam,
dah berabad aku tak blogwalking,
tadi singgah kat Blog Abg Ben,
terjumpa lak bende alah nie...

wahahaha..... jap nak gelak jap...
aku x nak kutuk, cuma nak tanya je..
1)Bila nak kuar Album?
2)Siapa yang nak beli?
3)Tak rasa ramai sangat ke ahli group ko nie?
4)Mesti selalu bawak calculator kan selepas show, sebab nak bagi-bagi duit tu?
5)Agak-agak sampai bila bertahan?
6)Tak rasa meniru sangat ker?

Sila jawab.


6 comments:

  1. tgk video tu mase pengacara tu nk kenal kn jorg..
    eeee...serius muke poyo n budget femes...
    argh xsuke..!

    ReplyDelete
  2. kau la beli pak wang! hahahahaha. hot sialllll

    ReplyDelete
  3. @nurul hudA: hahahaha.... kan2x..

    @M: ko la beli.... tengok la, ramai kot pompuan tergilaa kat dorang,
    hahahaha..... mmg hot giler la. hahaha

    ReplyDelete
  4. haha..
    mereka ade high selfconfidence.pengsan :D

    ReplyDelete
  5. ramai nye ahli kumpulan dia.. haha.. but tak boleh kalahkan kpop lagi.. menari pon intan tengok dok segan2 je.. tak kemana pon >_<

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni… maaf sbb CikNyz bz dgn kije ..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

    Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
    http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

    ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
    http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.