Oh Mpop, Nak Tanya Nie.

Thursday, August 18, 2011
Salam,
dah berabad aku tak blogwalking,
tadi singgah kat Blog Abg Ben,
terjumpa lak bende alah nie...

wahahaha..... jap nak gelak jap...
aku x nak kutuk, cuma nak tanya je..
1)Bila nak kuar Album?
2)Siapa yang nak beli?
3)Tak rasa ramai sangat ke ahli group ko nie?
4)Mesti selalu bawak calculator kan selepas show, sebab nak bagi-bagi duit tu?
5)Agak-agak sampai bila bertahan?
6)Tak rasa meniru sangat ker?

Sila jawab.


6 Comments:

Nurulhuda said...

tgk video tu mase pengacara tu nk kenal kn jorg..
eeee...serius muke poyo n budget femes...
argh xsuke..!

Insomniac. said...

kau la beli pak wang! hahahahaha. hot sialllll

Azwan@Mr Money said...

@nurul hudA: hahahaha.... kan2x..

@M: ko la beli.... tengok la, ramai kot pompuan tergilaa kat dorang,
hahahaha..... mmg hot giler la. hahaha

.:.farayhasukri.:. said...

haha..
mereka ade high selfconfidence.pengsan :D

Intan Nabilah said...

ramai nye ahli kumpulan dia.. haha.. but tak boleh kalahkan kpop lagi.. menari pon intan tengok dok segan2 je.. tak kemana pon >_<

Anonymous said...

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni… maaf sbb CikNyz bz dgn kije ..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot