Entry Khas untuk Peserta "Contest Photo of Nature"

Salam...
Kepada peserta "Contest Photo of Nature"
Sorry aku x sempat nak tengok entry korang
sebab aku sibuk sekarang
walau camna pon nanti aku laungkan masa untuk tengok ye
so tak perlu lah risau, mana comment yang dah di moderate tu
Automatik akan dikira sebagai peserta
Bagi yang belum join boleh klik link bawah nie
"Contest Photo of Nature"
http://4.bp.blogspot.com/-EDmIesHQUbY/TaPxSf3xQ5I/AAAAAAAABx0/fOLPJo_oxhw/s1600/new%2Bcopy.jpg

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.