Aku Si Typo

Salam...
Pengumuman, blog aku dah bertukar nama
Bukan lagi Budak Baru Belajar
Kini dah Menjadi Aku Si Typo
Sebabnya dari dulu duk belajar
tapi banyak sangat aku taip typo
so terlintas difikiran ku untuk tukar ke nama baru
Bunyi pon cam BEST je kan
cume header je tak tukar lagi
nanti ade masa aku design baru
http://www.lifeoutloud.com.au/wp-content/uploads/2010/02/typo1.jpg
Tapi FB Fan page aku still gune nama sama
sebab dah xleh nak tukar
hehehehehe

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.