Maria Ozawa... Oh NO!!

Dah lama betul aku xupdate blog nie. Maklumla busy melebihkan seorang Perdana Menteri. Assignment berderet macam tengah beratur untuk dapatkan makanan free. Test pulak makin banyak time nak hujung-hujung sem nie. Sampai satu hari tu ada 2 test sekali gus. Cayalah, lepas nie confirm beku otak aku. Tadi pon baru je habiskan satu test 'Soil Lab'. Alhamdulillah, boleh la aku jawab walaupun test tu bru je dibagitahu tyme last-last minute. Dasyat betul la cara lecturer sekarang nie.

Balik kepada tajuk kali nie, Siapakah Maria Ozawa? macam aku pernah dengar nama nie. Tetiba je muncul nama nie kat shoutbox blog aku lagi satu, Terengganu Permata Hati. Kenapa sejak kebelakangan nie ramai pulak blogwalking palsu kat shout box aku. Yang peliknya, nama nak glamer aje, sexy la, Baby la. Uwekss.... nak muntah aku ngan nama-nama macam nie. Nak tarik blogger ke blog korang xyahla guna nama-nama macam tu. Tak mengugat keimanan aku pon. Bek aku layan mak cik cleaner kat U aku lagi bagus.

Aku pon men'google' la siapa Maria ozawa nie sebenarnya. Sebab nama nie macam aku pernah dengar sebelom nie. Tapi dimana yaa......

http://miyabi-online.com/wp-content/uploads/2008/04/miyabi_maria_ozawa_av_idol.jpg

http://www.japanese-idols.info/image/maria-ozawa-0004.jpg

Uish, biar betul nie Maria Ozawa?
Cun kot. Hahaha..... Tapi perangainya, MasyaAllah....
Malasla aku nak cerita kat blog aku nie. Kalau nak tahu just google je, Maria Ozawa.
Terus terpapar semua yang korang nak tahu.

http://khabibkhan.files.wordpress.com/2009/10/miyabi_maria_ozawa.jpg?w=218&h=301

Nie pulak gambar Maria Ozawa bertudung. Aku rasa, ada individu yang edit kot. Tak tahula kan. Tapi cun la jugak perempuan nie bertudung. Minta-minta dia peroleh la petunjuk selepas nie. Pastu kalau nak post komen kat shoutbox aku banyak kali pon aku tak kisah. huhuhu...


P/s to Tyra: yea, aku dah update blog aku. hahaha......

2 comments:

  1. yeah. updated :c:

    wehh.
    rasanya ritu aku terdengar
    yg Maria Ozawa ni mati sebab Aids.
    ta sure lak dea ke orang lain.
    hahaha.

    ReplyDelete
  2. ea? x tahu la plak. kesian die, x sempat nak tobat. hahahaha..... :b:

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.