Arigato to My Buddies

Kepenatan
Baru hari nie sempat nak Update pasal kisah semalam
Seharian mengahabiskan masa bersama Hiranuma's Student from Japan
Yahoo... Berjaya Jugak keluar ngan budak budak jepun nie
Seronok sangat-sangat-sangat dan sangat



Walaupun susah nak berkomunikasi ngan dorang
sebab dorang nie sangat-sangat lemah English
Even cakap benda simple, pon still x faham
So terpaksalah guna body language
Alhamdulillah dorang faham jugak sikit-sikit
Arigato to my buddies Mr Takashi, Mr Atsushi, Ms Momoko & Ms Mayu
You are very Kawaii......
Suke jalan-jalan ngan korang walaupun selalu ikot belakang je
seb bek tak kena tinggal sebab Me selalu jalan laju
Hopelly dapat jumpa lagi pasni
either in Malaysia, Japan or somewhere else


Keep all the souvenir i gave to U
Always remember me..


2 comments:

  1. Tinggikah? hahaha.... itu kot keistimewaan yang paling jelas pada diri saya. hehehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.