Back To School is Over


Baru je selesai Dinner bagi Anugerah Dekan Fakulti Kejuruteraan Awam
Nampak gaya, takde sorang pon my classmate yang menepati
tema "Back To School"



Tahniah kepada all my classmate iaitu seramai 32 daripada 44 orang
yang berjaya mendapat dekan dengan pointer above 3.5
Alhamdulillah, nie dah kali ke -4 Mr Money terima anugerah nie,
Mudah-mudahan rezeki ini berterusan sampai semester akhir
boleh la terima Anugerah Naib Canselor (Berangan x Suda...)

Terima Kasih diucpkan kepada semua lecturer yang mengajar
Kawan-kawan yang membantu dalam pelajaran
Jasa anda amat ku hargai......

4 comments:

  1. ala azwan knp 1 je gmbr yg ditepek..taruk la byk2 cket..ehehe.byk2 cket yg ada aku...
    :)

    ReplyDelete
  2. kalau nk tengok bnyak kat fb la..... dah penat nak upload. hehe......

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.