Mr Money Dapat Duit Raya $2,500,000.00USD

Wahaa.... aku kaya! Cepat2x... sape nak pinjam duit ngan aku? 20 ribu ka? 1juta? 5juta ka? Aku kaya, cepat-cepat sebelum terlambat. Datang jumpa aku sekarang, tak perlu pergi rompak dan bunuh jutawan komestik. Datang tadah tangan ja, pastu aku bagi. Hahahaha......

Seronok tak terkata aku hari nie, ingat dah besar nie tak dapat duit raya tapi bukan duit raya yang aku dapat. Duit rompakan kot. Gila ka apa nak bagi kat aku duit banyak-banyak. Ok, cerita sebenar macam nie, tadi aku baca email aku. Pastu terdetik plak nak buka kat bahagian 'Spam' tu. Sebelum nie tak pernah-pernah pula nak buka. Pastu nampak la email dari seantero dunia nie yang aku menang GA la ape kejadah lah.


alamak x clear la plak


aku cuba zom kan.
Kalau nak besarkan, klik pada gambar

Bertuah plak aku nie. Yang peliknya, sedangkan join contest @ GA kat blog-blog insan terpilih selama nie xde plak menang. tetiba, durian pula jatuh keriba. Seb bek tu peribahasa ja, kalau betul durian yang jatuh, masuk wad la aku. Bukan sikit, banyak kot. Nie la duit yang aku menang tu. Petronas kot. Kaya tu. Hahahaa...

********************************************************************

Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS).
Tower 1
Petronas Twin Towers
Kuala Lumpur
City Centre(KLCC)
50088 Kuala Lumpur
Malaysia


PETRONAS a Leading Oil and Gas Multinational Of Choice proudly announces
to you
as one of her 25 lucky winners worldwide in it's Secured Online Promotion.

You are therefore entitled to a Total payout of TWO MILLION FIVE HUNDRED
THOUSAND UNITED STATE DOLLARS ($2,500,000.00USD) in cash in this category.

This Promotion was held at the Prestigious Petronas Twin Towers(Currently
the
Tallest Building in Malaysia) Kuala Lumpur, Malaysia through a secured
automated
powered ballot where over 50,000 email addresses from all over the world
were
being collected for the draw. The purpose for this Promotion is an avenue
to
appreciate all customers who have patronized us over the years both from
Malaysia and worldwide as a whole, the promotion is also geared at
bringing
PETRONAS close to the world for advertising its exquisite brands of
products.

The following are your winning Informations to be kept confidential, your
claims
agent is the only authorised person you are required to disclose these
informations to for processing:

TICKET NUMBER ------------------60876KS652M,
WINNING NUMBERS ------------------ 85083457
RAFFLE DRAW NUMBERS ------------------1982-02
SECURITY NUMBER ------------------------- 0202.
REFERENCE NUMBER----------------- PET/43824394763/08

You being Authorised/Mandated by this notification which takes immediate
effect
to get in touch with your claims officer whom your entitlement has been
drafted
to for onward assistance and disbursement with the following informations

YOUR FULL NAME:
CONTACT ADDRESS:
PHONE NO:
OCCUPATION:
YOUR WINNING EMAIL:
NAME OF YOUR NEXT OF KIN:
==============================================================
====================================================
PRIZE RELEASE DEPARTMENT
Petroliam Nasional Berhad(PETRONAS)
Tower 1
Petronas Twin Towers
Kuala Lumpur City Centre
50088 Kuala Lumpur
Malaysia

EMAIL: pjffryjeffery@aol.com
MR. PETER JEFFERY.
==============================================================
====================================================
All the Members and Staff Of PETRONAS congratulates you for being a winner
of
its promotion as we hope that you would take the time to Patronize us in
the
near future to have a taste of our Exquisite brands of products.

Yours Truly,
Mrs.Omo Fausty.
Online coordinator,
PETRONAS SECURED ONLINE PROMOTION,
Sweepstakes International Program.
Open 7 days 8am-11pm.


*********************************************************************

Korang percaya tak? Aku memang tak. Kalau korang nak, korang je la reply untuk aku. Banyak kot adiah tu. Hahahaha.........

5 comments:

  1. aduaaii weol hari2 dpt email camgini...kompom email tipu...huhu

    ReplyDelete
  2. Betui2x..... cmna tetiba boleh menang. xde masuk peraduan pon bleh mng. nampak sngat tipu.huhuh :e:

    ReplyDelete
  3. salam~
    saya pn baru saje dpt email cmtu..mmg x percaya la kt email tu..huhu

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Bagus2x.. jangan percaya ngan email macam nie. Amik iktibar ngan kejadian yg pernah berlaku sebelum2 nie. Nanti, duit yang ditawarkan x dapat, duit kita pula yang dorang rembat(curi).

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.