Menuju Ke Bulan

Sunday, September 16, 2012

Salam, semua, tak semngat lagi nak update blog pasal trip ke surabaya ari tu. Tapi kali nie just nak tunjuk beberapa gambar yang aku edit hasil yg diambil masa ke Surabaya ari tu. Gambar sebelum dan selepas edit. Tak tahu kenapa ari nie aku rajin nak mengedit setelah lama dan x berphotoshop. hehehehe

Gambar pertama diambil semasa di Pasir Putih, Indonesia (Kat Malayisa pon ade pasir putih, tapi nie di Indonesia). Gambar diambil oleh Farah Afiza but fully edit by aku lah. hehehhee


Selepas

Gambar kedua, kalau tadi nampak bot tu dari jauh jer, then nie utk jarak dekat. Shot by Farah Afiza jugak.


Selepas
 
Dan yang terakhir gambar dari album ak sendiri yang diambil oleh pak cik kuda masa kat Gunung Bromo, Surabaya.


Selepas


Okeh itu saja setakat nie.... bye2x....

2 Comments:

Farah said...

Azwan.. ajar i Photoshop..

Azwan@Mr Money said...

Boleh aje deh. hehee

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot