Menuju Ke Bulan


Salam, semua, tak semngat lagi nak update blog pasal trip ke surabaya ari tu. Tapi kali nie just nak tunjuk beberapa gambar yang aku edit hasil yg diambil masa ke Surabaya ari tu. Gambar sebelum dan selepas edit. Tak tahu kenapa ari nie aku rajin nak mengedit setelah lama dan x berphotoshop. hehehehe

Gambar pertama diambil semasa di Pasir Putih, Indonesia (Kat Malayisa pon ade pasir putih, tapi nie di Indonesia). Gambar diambil oleh Farah Afiza but fully edit by aku lah. hehehhee


Selepas

Gambar kedua, kalau tadi nampak bot tu dari jauh jer, then nie utk jarak dekat. Shot by Farah Afiza jugak.


Selepas
 
Dan yang terakhir gambar dari album ak sendiri yang diambil oleh pak cik kuda masa kat Gunung Bromo, Surabaya.


Selepas


Okeh itu saja setakat nie.... bye2x....

2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.