Langit Tidak Selalu Cerah

Thursday, June 7, 2012
Arghhh... geram nak mampus sebab xleh upload gambar jadi besar gedabak macam dulu. Buat penat jer, aku tukar template blog nie bagi besar tanpa side bar yang selalunya menyemak ngan widget mengaruk. Aku teringin nak pegang DSLR. Camera kapuk aku tu pon dah lame x sentuh sebab malas nak cuci filem sedia ade. Kadang-kadang, dunia yang makin canggih, makin menyusahkan. 

Setiap gambar, ade lagunya. Inilah apa yang adobe photoshop boleh lakukan. Jangan percaya sangat ngan ape yang kite tengok sekarang, kadang2x menipu jer semua tu. 





2 Comments:

qaseh johanna said...

4 warna.. 4 rasa..! nice bro.. :))

Azwan@Mr Money said...

Thanks Kak

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot