Langit Tidak Selalu Cerah

Arghhh... geram nak mampus sebab xleh upload gambar jadi besar gedabak macam dulu. Buat penat jer, aku tukar template blog nie bagi besar tanpa side bar yang selalunya menyemak ngan widget mengaruk. Aku teringin nak pegang DSLR. Camera kapuk aku tu pon dah lame x sentuh sebab malas nak cuci filem sedia ade. Kadang-kadang, dunia yang makin canggih, makin menyusahkan. 

Setiap gambar, ade lagunya. Inilah apa yang adobe photoshop boleh lakukan. Jangan percaya sangat ngan ape yang kite tengok sekarang, kadang2x menipu jer semua tu. 





2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.