Hidup di Shah AlamTanpa Students UiTM

Salam.. arhghh.... bertapa bosannya aku aku duk rumah sorang-sorang. Semalam housemates aku dah balik, then hari nie pergi Langkawi pulak. Padahal baru je balik dari Terengganu. Memang berjalan habis la budak-budak nie. Aku pulak x sabar dah nak tunggu 7.2.2012 sebab aku dah nak balik Terengganu. Duk sini macam mati kutu dah. Hari-hari menghadap laptop then tidur. Ko bayangkan bertapa sunyi kondo Kristal Heinght nie bila budak-budak UiTM cuti. Nak dengar tapak kaki pun susah.

Kalau korang nak tahu, nie la rumah sewa kitorang yang exclusive giler tu. Sewa dah beribu raban dah sampai nak makan pon tak cukup. Mahal maybe sebab ade swimming pool bagai. Padahal kitorang tak mandi pon sebab serabut giler ramai orang jakun yg baru jumpe swimming pool hari-hari mandi situ. hahaha

Nie pemandangan jarak dekat, tapi nie bukan rumah kitorang la. Rumah jiran sebelah yang masih kosong and nak bagi sewa pada orang. So kalau nak sewa boleh datang sini. Banyak lagi rumah yang tak berpenghuni.

Bayangkan bertapa mahalnya sewa rumah sampai nak beli perabut pon xde duit. Barang-barang men letak merata jer. Rumah orang bujang la katakan. hahahaha.... tapi nie masa nak exam ari tu. Memang agak serabut la.

4 comments:

  1. cantik gambo...pakai camera canggeh. ! hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaa....
    maseh kak... tak canggih pon... bese2x jer..
    tapi output die memang cantik.. hehehehe..
    btw terima kasih skali lagi :)

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.