Sabar Menanti (Vietnam & Kemboja)



Salam, walaupun aku dah abes exam, tapi rasa macam bosan jer. Serabut dan tak tenang sebab banyak sangat kerja-kerja yang perlu diselesaikan. Dalam masa yang sama, aku sangat-sangat tak sabar nak tnggu tarikh 17 Februari 2012 sebab aku akan fly ke Cambodia. Walaupun dulu dah pernah pergi, tapi aku tak tipu sana memang BEST. Nak cakap negara dorang maju, of course la Malaysia lagi maju. Tapi masa kat sana, aku rase cam tenang jer, tak serabut macam kat Malaysia. Maksudaku, kampung yang aku pergi hari tu. Kalau kat bandar Phnom Penh tu, lebih kurang macam KL jugak, cume agak tidak teratur.

Trip kali nie, aku pergi dengan 3 orang classmate aku dan 2 orang kawan kepada kawan kepada kawan kepada kawan....... (Ah penat). Dan yang paling best, trip kali nie kami pergi ke Phnom Penh, kemboja tapi kami akan balik dari Hoi Chi Minh, Vietnam. Siyesly aku memang suke berjalan. Dan aku sanggup pergi mall sorang-sorang untuk hilangkan bosan study o wateva. ok, sekian untuk kali ini. Jom santap gambar-gambar.

Sangat-sangat merindukan saaat ini. Kalau pergi ramai-ramaikan BEST. Macam-macam kita dapat buat bersama. (Pak cik yang bawak moto tu pon nak posing gak.. hehehee)

Dan aku jugak rindu pada semua penduduk Kampung Keh, terutama family angkat aku. hopely dapat jumpa lagi nanti. :)







No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.