Best Ker KL Gengster?

Ohoiii....
Rajin pulak aku nak update blog ari nie
saje tak taw nak wat aper
busan ke sana ke mari
last2 blogspot jugak aku singgah
teringin giler nak tengok KL Gengster & Kunfu Panda 2
tapi takde sape nak join
maklumlah skg nie ak exam
orang len study, aku je tak keruan
http://farm4.static.flickr.com/3568/5835305784_70bcd92434_z.jpg
Sape nak blanja aku?
arghh... taw dah ko kedekut.

4 comments:

  1. syieda yg cute lg ayu;
    kungfu panda 2 siyes best!~
    tgk 3d lg best+++
    kl gengster aq xtgk lg tp dr mmbe2 dh tgk
    dowg ckp cter tu btter dr kongsi~! huhu
    sekian...

    ReplyDelete
  2. To syieda lagi ayu tapi extra gebu:
    jom blanje aku....
    Result dah power.

    ReplyDelete
  3. hahaha...bpok sengal la ko....
    dsbab kan ko ckp aq xtra gbu,,,
    bru aq tigt aq tgh diet nie...
    tgk la time g kmbja nt kkrusan aq,,,
    so xleh la blnje ko nt mnmbhkn kgmukan aq...haha
    dr;syida yg comel bkl krus,,,haahhaah

    ReplyDelete
  4. Eleh.... Sap...
    Nanti kat kemboja aku tuntut kat ko. Hahahah

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.