Saya Sangat Syok (Triple S)

http://farm3.static.flickr.com/2019/5711668282_e4d1fcd273_b.jpg

Arghh...... x sabar nye balik kampung. Tadi pergi beli tiket nasib baik ade, ingat nak balik malam nie, tapi tiket bas ade seat bawah jer. Dah la belakang skali, so aku cancel la. Last skali amik tiket ari jumaat pagi. Tapi yang tak bestnya, hari ahad dah kene balik sini sebab isnin dah start kelas. Kelas ape ko tanye? Kelas Geotech sebab aku amik intersasi. Rajin x? Maybe ade yang x tahu ape itu intersasi kan. Intersasi nie ialah short course. Kebiasaannya di buat oleh orang yang carry paper, tapi aku pulak yang jenis semangat berkobar-kobar buat intersasi untuk amik subjek semester ke 5 walaupun sem depan aku baru sem 6. Wahahaha..... Rajin kan aku.

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.