Budak Kecik Vs Budak Besar


Salam, untuk entry kali nie nak blagak skit..... Cantik x gambar yang diwarnakan kat atas nie? Aku x nak dengar komen lain selain cantik, wow, smart, dan yang sama maksud dengannya. Kalau tak cantik, korang still kena cakap cantik. Faham? Hehehehe........

Kalau nak tahu, nie salah satu keje aku bila bosan melanda diri. Sebenarnya gambar nie ialah untuk contest 'Warna-warna Juara' by Milo'. Tapi disebabkan kebosanan, so terjumpe plak borang peraduan nie. Tergerak plak hati nie nak join. Tapi peraduan nie untuk kanak-kanak berumur bawah 12 Tahun jer, aku pulak 12 plus-plus. Terpaksa la aku paksa adik aku yang join dan tolong die sikit. Lagi pon adiah yang ditawarkan memang best habes.
Kenape la tak dibuat untuk kanak-kanak berumur bawah 21 macam aku nie? Kalau tak boleh aku join. Hahahaha...... Aku nie memang minat bab mewarna nie. Dulu buku mewarna adik aku habes aku warnakan. Padahal dibeli untuk si budak, tapi budak besar yang melebih-lebih.

2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.