Jom Kembara Bersama EZ Kembara

Salam semua, hari nie nak promote sikit. Sape yang minat travel dan sedang mencari travel agent untuk uruskan percutian korang. Boleh contact kami ditalian tertera di gambar dibawah dan boleh drop komen. Bermacam-macam tempat lagi yang kami tawarkan termasuk pakej umrah dan juga badal haji. 



Nak tengok lain-lain pakej yang ditawarkan boleh lawat laman web kami di

2 comments:

  1. Assalam..saya nak tanya ada tak buat pakej ke Beijing utk 20 mac 2017 hingga 24 mac 2017? Saya lihat kat iklan tu mcm ada..bayarannya rm 1300 per pax betul ke?

    ReplyDelete
  2. Assalam..saya nak tanya ada tak buat pakej ke Beijing utk 20 mac 2017 hingga 24 mac 2017? Saya lihat kat iklan tu mcm ada..bayarannya rm 1300 per pax betul ke?

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.