Followers

"True & Dare" At Seoul Garden

Korang2x, pernah pergi Seoul Garden tak? tempat makan2x ala Korea tu. Ceih... Actually ari Rabu lepas aku ngan 4 orang classmate aku, perempuan pergi City Setia Mall kat Setia Alam. Then kitorang singgah Seoul Garden untuk makan tengahari.Aku pergi pon sebab dah berjanji ngan kawan aku sorang tu nak belanja die, gara-gara perjanjian antara aku dan die berkaitan result kitorang. nasib badan, aku terpaksa berlanja die. hehe.... Mula-mula plan nak gi Dubu-Dubu kat Mid Valley, but then tukar tempat pergi Seoul Garden sebab dekat dengan Shah Alam.

Dah la masa aku pergi tu selesema, so kuang la sikit deria rasa aku. Tapi melantap sakan jugak la sebab bayar mahal-mahal kena la makan setimpal dengan harga. hehee..... Kitorang amik pakej student yang hanya RM23.00/pax. Then kitorang tambah tom yam so total, sorang RM28.80 sorang camtu la....

Macam-macam makanan ade, tapi xde la ala korea sngat. Harap ade kimchi je nampak la cam Korea. Bek aku pergi Flaming Stemboat dekat Danau Kota lagi BEST. Aku cume banyak makan ayam jer. Yang len macam dah selalu makan, fishball, prawn ape semua tu.

Muka happy jer semua. Time sampai nie orang tak ramai lagi. So seronok je berbual sambil makan.

Ape yang best kat sini korang boleh grill dan rendam dalam tom yam tu. Tapi aku lagi prefer grill.

Untuk mendapatkan bentuk badan yang slim macam aku, banyakkan makan sayur. HAHAHHAA

Sape yang layan Running Man mesti taw Cap yang aku pakai tu. hehe.....

Berebut-rebut budak nie makan. Mata ke mana, chopstik kemana. hehe

Aku ngan Na gak yang makan penuh dengan adat kesopanan.

Meja penuh dengan pinggan, bukan penuh dengan makanan. hehe

SPEECHLESS.....


Last sebelum tamatkan majlis makan tengah hari kami di Seoul Garden, kami siap buat LDK 'TRUE & DARE'. hahaha...... Pergi mana-mana mesti nak ade LDK. So terluahlah segala apa yang dipendam selama ini. Maaf je kawan-kawan.

p/s: minta tolong vote logo EZ KEMABARA di SINI

1 comment: