Penuh Muka Depan

Salam.... hahaha.... entry kali nie memamparkan gambar si Tyraa Sajaa. Tadi aku godek-godek gambar dalam album gambar yang aku amik mengunakan olympus OM-10 tu, then rase cam cantik plak gambar nie. Gambar ea, bukan model dalam gambar nie. (hahaha.... evil laugh) Sebenarnya ini budak kecik jer, gambar ni jer menampak kan die besar. Tapi for sure die nie makan banyak. Hahahaa..... disebabkan aku xde bende nak cerite hari nie. So ko la jadi topik perbualan hari nie. Special entry kot, bangga x? hahaha.... ok dah... layan la gambar kat bawah nie.

Die nie budak kelas aku dari diploma dulu. Boleh kate budak paling pandai la dalam Kos EC111 (Diploma In Civil Engineering (Construction)). Sekarang dah sambung degree pon still mengunguli carta gak. hahahaha.... bodek2x. pasni boleh blanja aku. (angan je la) hehehe

2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.