Camni Ke Kawan?

Sorry... mood kalau bilau
Kalau x nak bagi tahu, DIAM

takyah la nak menipu
ko nak wat pape asyik nak sembunyi je dari aku
kate kawan, masa susah pandai ko cari aku
masa senang xde la ko nak ajak aku join skali
Haprak punya kawan tol la
kalau ko tipu tu, aku x tahu tak pe
nie ko tipu pastu kantoiiii
tak ke bodoh nama nyer tu
http://www.2008tshirts.com/Assets/ProductImages/PS_0496_CUSTOM_MEAN_STUPID.jpg

Cu Bace Kalu Mung Pahang

Entry hok rajing nok naip sket. Puasang ngat ekpong duk umoh sewa. Dok tahu nok wat nape. Ari-ari gi mari masuk UiTM. Tekang nok mapuh idup. Kalu la kulik aku nie hok jenih mudoh ceroh. Tobak puteh leput doh aku. Memang kaloh ar mat saleh. Doh ari-ari duk perak dalam umoh. Tubik betor-betor je. Kaloh anok dare. Anok dare pon dok macang aku aku rase.

Doh la dekat ngat doh nok prekse. Aku sutir abok agi dok blajor. Keje tido je. Doh bayang ar, buke buku je, mata rasa pe ade setang gatung. Meroh dok soh kate ar, pe dok cukup tido. Padahal tido parok doh dari jage. Ngang assignmeng nye blambok. Aku nie hok jenih malah doh. Meng kopi paste je. Lok ye lecturer nok vi brape pon, janji assignment aku siap. Daripade dok leh markah lasung, at least ade gok. Woh, tubik bahase mat saleh plok. Ginie ar kalu orang tganu koya hebak. Padahal dok hebak starang.

Doh ar tu, aku malas doh nok naip panjang-panjang. Lengoh tangang ase. kekgi dok leh pulok nok jawak prekse. Bereh boh, aku bramboh lu.

Best Ker KL Gengster?

Ohoiii....
Rajin pulak aku nak update blog ari nie
saje tak taw nak wat aper
busan ke sana ke mari
last2 blogspot jugak aku singgah
teringin giler nak tengok KL Gengster & Kunfu Panda 2
tapi takde sape nak join
maklumlah skg nie ak exam
orang len study, aku je tak keruan
http://farm4.static.flickr.com/3568/5835305784_70bcd92434_z.jpg
Sape nak blanja aku?
arghh... taw dah ko kedekut.

Photoshot At My Hometown

Orang selalu cakap
hujan emas negeri orang, hujan batu negeri sendiri
lebih baik negeri sendiri
ingat tempat orang je cantik-cantik
rupe-rupenye, kampung aku pon cantik
selalu tengok orang photoshot kat tempat nie
ingatkan kat Oversea
rupenyer kat pantai umah aku jer
http://farm3.static.flickr.com/2694/5835306270_813554daf6_m.jpghttp://farm6.static.flickr.com/5317/5834754531_5465106586_m.jpghttp://farm3.static.flickr.com/2665/5835306804_0a9130a735_m.jpghttp://farm6.static.flickr.com/5038/5835306026_355f0439f4_m.jpg
nak tengok klik pada ikon flickr pada sidebar

Balik Kampung Ho3x Balik Kampung

Wohoooo...
seronok tak terhingga balik kampung
hari-hari makan Mee Sup & ice blended
Pergi fun fair sorang-sorang
walaupun nampak cam orang giler
tapi yang penting aku happy giler-giler
Orang giler pon x happy cam aku.
http://farm2.static.flickr.com/1288/5185061472_816169449c.jpg
dan....dan....dan...
aku baru je dapat berita gembira
insaAllah sponsor aku diluluskan
yahoo... kemboja pulak pasni. hehehe

Siot Punye Spammers

Salam,
Sape tahu camne nak prevent Spammer dari post bende ngarut kat Shout Box
Macam Harem Jadah je dorang nie
Bagi link ntah pape, bajet best
name nak glamer jer,
Cam Harem berjadah-jadah la hampa nie
Kalau akau taw sape, siyes aku Banned blog ko
Wat serabut shout box aku jer....
http://1.bp.blogspot.com/_Bv4Cri8YLVs/TUWzx4UKzFI/AAAAAAAAADo/uNhfmx5XONQ/s320/angry-baby.jpg
Blah!!!!!!!!!

Kini Bertukar Wajah

Blog Budak Baru Belajar kini bertukar wajah
kerana owner bertukar menjadi malas
malas dalam segala aspek
Malas,malas,malas dan malas
nak taip entry ynag pendek-pendek jer pasni
jangan tanya kenapa, kerana jawapannya dah ada kat atas
kalau saya taip panjang-panjang pon bukan awak nak baca kan?
http://hdwallpapersfull.com/wallpapers/lazy-sleepy-cat-2560x1600.jpg
gambar curi kat yahoo
sebab saya malas nak upload


Kenangan Yang Terindah Zaman Dulu Kala

Salam, rindu pulak kat member lam. Walaupun laman sociable berlambak-lambak sekarang nie, tapi tu jumpe secare maya jer. Tak bertentang mata. Hahahaha..... Aku rindu dengan budak-budak sekolah lame aku dulu. Sekolah Menengah Sains Tuanku Syed Putra. Orang perghlih mesti kenal kan? Aku masuk sekolah nie masa Form 4 sampai la Form 5. Budak baru la, freshie. Selalu jugak la kene buli ( Buli kah). Hahahah... xde la.. budak2 sekolah nie sume baik baik. Banyak giler kenangan manis kat sekolah nie. Dari seorang yg 'mandom', jadi seorang yang aktif giler2. Sumer bende aku nak join.

Antara kenangan paling best dan juga pengalaman baru kat sana.
1) First time masuk pertandingan debat. Dah la aku nie orang t'ganu. Cakap pekat pulak T'ganu, tetiba kene join debat wakil rumah Marikh (Rumah Sukan). Maybe aku la punce kekalahan rumah sukan Marikh. Sampaikan nanges2 budak pompuan group aku. I'm sorry....

2)Percaya x kalau aku jadi wakil rumah sukan dalam acara LONTAR PELURU, MEREJAM LEMBING dan MELONTAR CAKERA padat masa Sport's Day kat sekolah aku. Dahla saiz bdan aku ala2 Heliza Kasim gitu. hahahahaha.... Confirm la aku x menang kan. Sekali lagi aku jadi punca kekalahah rumah MARIKH. Hohohohoh0.....

3)Percaya tak aku x pernah kene rotan oleh Warden dan HEM kat sana yang garang giler vavi. Nampak sangat aku budak baik kan? Tapi penampar pernah la. hahahaha...... Sebab bersembang masa assembly pagi2.

4)Masa kat sekolah nie la aku jadi seorang yang giler kuasa. Giler ker? Xde lah, dorang yg pilih and lantik aku so aku terima je lah. Antara jawatan yang aku pegang kat sana ialah.
i-Biro Kecerian dan Kebersihan MEKAP 5
ii-Biro Kecerian dan Kebersihan Rumah Marikh
iii-Biro Kecerian dan Kebersihan 5 Bestari
iv-Presiden Persatuan Petanque

5)Mewakili negeri PERLIS dalam Sukan KRIKET. Walaupun aku orang T'ganu pior, tapi aku masih berbakti dengan Negeri tempat aku menimba ilmu. Cewah, ayat tak leh blah.....

6)Selalu menang dalam pertandingan melukis poster dan seangkatan dengannya. Antara kemenangan yang dikecapi ialah:-
i-JOHAN Pertandingan Poster Anti Tibi TERBUKA Peringkat Negeri Perlis (RM300)
ii-NAIB JOHAN Pertandingan Poster Anti Dadah Peringkat Negeri Perlis 2007 (RM60)
iii-TEMPAT Ke-3 Pertandingan Poster ANti Dadah Kebangsaan Peringkat Negeri Perlis (RM100)
iv-Top 15 Pertandingan Melukis Logo Visit Malaysia Year 2008 ( Pizza's Voucher RM100)
v-JOHAN Pertandingan Melukis Logo Persatuan BADAR SMSTSP
vi-Tempat Ke-6 Pertandingan Poster Anti Dadah Peringkat Negeri Perlis 2008 (RM30)
vii-JOHAN Pertandingan Tulisan Khat Karnival Pendidikan Islam SMSTSP
Dan banyak lagi... penat dah nak menaip... hehehehe

7)Selalu pergi Langkawi bila pulang bermalam. Nak balik umah kat Terengganu tak sempat, so tumpang la umah member yang lain. Selalu pergi umah Haziq kat Langkawi. Best giler, Mak ngan Ayah die memang baik giler sebab layan aku macam anak sendri. Setiap kali nak balik mesti bagi duit. Terima Kasih banyak2x... (^_^)

8)First time pergi JOM HEBOH dan sekali seumur hidup stakat nie. hahahaha..... Tapi x best pon. Tapi bila orang tanye, aku jawab la pernah pergi.

9)Selalu fly dengan Cikgu Jeff. Walaupun die Cikgu, tapi selalu bawak kitorang kluar jalan-jalan dan makan-makan. Best giler. Cikgu kesayangan aku. Sebab die aku rasa life aku kat sana tak bosan SANGAT. Terima Kasih banyak-banyak cikgu.

10) Ade banyak lagi sebenarnya, tapi aku malas nak menaip. Dah lenguh tangan nie. Hehehehe...

Tapi sebelum tu aku nak cerite la sikit kenapa aku sanggup pindah sekolah yang jauh nun diutara tanah air.
Sebab Utama ialah: Aku nak melancong, xde sikit pon sebab nak belajar. wakakakaka.....

Antara Kenangan Bersama Mereka, Mereka dan Mereka




Gambar curi kat FB. Hohohohoh....

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.