Explorasi ke Broga

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190580_1783147392950_1667456795_1736807_5732128_n.jpg

Salam, siyesly lame aku dah x update blog. Si Tyra selalu aje tanya bila nak update coz slalu pulak die tagged contest kat aku. Buakan malas nak update, tapi aku sangat-sangat sibuk. Betul aku tak tipu yang nie memang2 sibuk giler vavi sejak kebelakangan nie. penuh dengan aktiviti PEERs dan NEXSTEC. So kebetulan hari kelas cancel, so sempat la nak update blog kejap.

Just nak cerita tentang explorasi aku and the geng ke puncak Broga Hill. Dah lama aku mengidam nak ke tempat nie, akhirnya tercapai juga. Memang seronok habis, tapi penat pon sampai tahap maksima. View kat sini memang cantik gler. Sayang sebab aku x bawa aku pnya DSLR. Malas nak taip panjang, so tengok je la gmbar kat bawah nie

.http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190650_1783149312998_1667456795_1736808_5614034_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199165_10150438132080584_615560583_17795627_3750077_n.jpg
Akhirnya puncaknya telah kutawan, macam tinggi sangat jer. ahahhaa

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/197601_10150438132855584_615560583_17795633_2710378_n.jpg
Inilah budak kelas aku yang semangat membara bangun pukul 4pagi demi menawan broga

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/200612_208020129209218_100000036971538_811545_2820178_n.jpg
Mat-mat Poya n Makcik-makcik giler glamour. wakakakakaa

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198904_208020595875838_100000036971538_811555_5723487_n.jpg

Owh Penatnya

Aku sangat-sangat sibuk sejak kebelakangan ini. Nak update blog memang x sempat. Program berlambak-lambak. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Just nak cerita sikit perjalanan hidup aku sejak berminggu-minggu menghilang nie.

25-27 Februari 2011
Site visit ke Terengganu
walaupun dekat je ngan rumah aku
tapi trip nie memang BEST!!!

Siapa paling macho?

4-6 March 2011
Kursus Asas Fasilitator di Saujana Asahan, Melaka
Anjuran Badan Peer Kaunselor, UiTM Shah Alam
kursus paling aku suke... sangat menyeronokan
Alhamdulillah semua berjalan lancar
bagi aku rugi sangat sesiapa yang cancel last minute


Bukan stakat program nie saja
malah penuh dengan test bagai-bagai
penat2x....

Sorry kepada sesiapa yang ade tagged something kat aku
x sempat saya nak tunaikan

Saya Minta maaf Sebab Terlambat

Salam, maybe esok saya akan pos hadiah tu, untuk Qaseh Joanna, saya sangat risau jika hadiah x sampai, sebab alamat akak panjang sangat. Tak muat nak tulis kat sampul surat pos ekspress tu. hehehe.... Tapi InsyaAllah sampai, sebab dah ade poskod kat situ. hehehe.... Sorry sebab saya sangat sibuk. Actually nak pos tadi. Tapi camne boleh terlupa entah. Maafkan saya para pemenang skalian.

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.