BBQ di Pagi Hari

Selepas baca blog si Tyra Sajaa nie, tetiba teringin nak update blog sebab tengok gambar kat bawah nie.

http://4.bp.blogspot.com/-dsPFLcxoPYw/Tu2X6Twx8sI/AAAAAAAACzs/QxFDvohfuXM/s800/rayban.jpg

Nie gambar budak kelas aku bergaya dengan spec cam power rangers termasuk aku. hahahaha..
siyes lawak. Dan gambar nie juga aku ciplak dari blog dia. Soriiii ea. hahahaha....

Pagi tadi budak kelas aku ade buat BBQ. Untuk merelease tension kat-kat nak exam nie. So cukup satu kelas yang join. Serious best giler. Dan nie jugak kali pertama aku pernah join BBQ yang dibuat pagi-pagi. Kesian kat budak kelas aku kerana bertungkus lumus menyiapkan bende nie tapi aku enak dibuai mimpi. Masa aku pergi semua dah settle so tinggal makan jer. hahahaha.....

Makanan siyes best... tapi part air aku tak minum sebab dorang beli air berkarbonat dan aku memang tak minum aiir tu... memang x lalu sebab tak sedap. lalala..... ok dah, aku kembali malas untuk manaip. Byee....Link

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.