Pingu Terlepas Kat Malaysia




Haha.... video yang mampu menjatuhkan populariti.... actually video tu secara spontan... dirakam masa aku pergi Kursus Aspirasi PEERs kat Nur Laman Bestari. Aku pon x tahu kenapa aku boleh buat bende mengarut camtu. Actually nie semua gara-gara xde semangat team work yang kental macam aku. Semngat giler aku wat trademark pingu tu sorang-sorang, tengok ahli kumpulan yang lain tak buat pon. Hampeh.....

p/s: aku bukan korek hidung, tutup jerawar kat hidung. hohohoh...

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.