Cara Untuk Elak Dari DiMaki

Thursday, November 24, 2011
Eh... nie sekadar short entry aku nak cakap pada semua yang baca... mesti korang pernah kene kutuk kan? So ape korang rasa dan camna korang balas balik masa kena kutuk. Of course la korang maki-maki kan?

Ape kate lepas nie korang guna tips nie. Sesuai bagi mereka yang Islam la.

Bila ade makhluk kutuk atau maki korang kan, korang cakap camni....

"ko sedar tak ko sekarang kutuk keturunan ko sendiri?"

Kenapa

"Sebab Nabi Adam dan Hawa ialah manusia pertama kat dunia nie, so bapak ko dan semua keturunan ko tu ialah darah daging Nabi Adam dan sama juga macam aku. Secara tak langsung ko dan aku ialah keturunan yang sama."

hahahaha..... kalau orang tu tak terasa maksudnya dia memang bangang sebab hati keras macam batu that why die suke maki dan kutuk orang.

0 Comments:

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot