Entry Khas Untuk Kak Nidar@Hasnidar Muhammadun

Salam.... aduyai.... post kali nie adalah untuk meminta maaf banyak-banyak kepada kat Nidar atau Hasnidar Muhammadun iaitu salah seorang pemenang Contest 'Photo Of Nature'. Actually aku dah pos minggu lepas. tu pon agak lewat la. Tapi tengok pos tu dikembalikan pada aku. Retour sebab melebihi had, tak tahu la had perjalanan ker, had berat ker. Masalahnya akak lagi sorang terima je barang yang aku pos. Aduyai... dan aku baru je dapat bungkusan tu hari nie, sebab Posmen tinggal kat dalam kotak pos rumah aku. Aku plak jenis memang x cek sangat kotak surat tu, maklumlah bukannya retis nak tunggu surat dari peminat. Tadi pon nasib baik kawan aku yang cek. InsyaAllah minggu depan pulak la saya akan pos ye kak.

Hari pon same jugak berlaku pada Kak Nana permenang contest nie yang lagi sorang. Aku tersalah tulis alamat kot. Nasib baik la posmen tu call akak tu then akak tu inform aku. Sorry ye akak-akak semua.



Nie la bungkusan yang dipulangkan tu, (klik pada gmbar utuk besar kan) ada tertera nama Hasnidar Bin Muhammadun. Sorry ye kak... nanti saya pos balik.


No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.