Berita Gembira Buat Semua

Salam.... ada berita gembira buat pemenang contest 'photo of nature'. Gembira ker? Hadiahnya dah sampai ari sabtu hari tu tapi masa tu ade program kat Bukit Cerakah. So x dapat la nak pos.  Maybe esok lepas kelas saya akan pos. Hari nie ade kelas sampai pukul 6 petang, so x sempat la.. nie pon curi-curi online jap.

Dan bukan itu saja, insyaAllah dalam masa terdekat aku akan anjurkan lagi satu contest atau GA untuk para bloggers semua. Ade ke yang nak join? Sila angkat tangan sampai nampak ketiak. Hadiah kali nie ialah sehelai baju yang berjenama PADINI AUTHENTIC. Tapi hadiah nie untuk perempuan je la... lakinya lain kali la. Kebetulan ade sale masa tu, so aku rembat la baju tu.... So ade yang tertarik menarik memang daboom tak?

Penaja (Padahal gune duit aku sendiri)
http://www.offerstation.com/ai/74191_b.jpg
Setakat nie dah 3 kali aku buat contest dan GA kat blog nie, dan alhamdulillah dapat sambutan la jugak. Terima Kasih bagi semua yang join.... Walaupun hadiah tak seberapa tapi korang sudi gak join. Aku pon pernah jugak join contest kat blog dan pernah jugak menang. SIyes puas seyh...... Tapi aku tak suke join GA atau Lucky Draw sebab aku memang susah nak bertuah. hehehe


Gambar nie amik masa aku pergi program kat Bukit Cerakah tu.
Best giler vavi.... vavi pon x sebest camni. (Macm pernah rasa lak kan)
Cube cari di mana aku berada dalam gambar tu?

1 comment:

  1. wah.. berita yang sungguh mengembirakan ni...:)

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.