I wanna fly to somewhere!

Wah... lame giler x berblogging nieh
bukan pe, sejak balik umah nie aku xde mase nak on9
Almaklumlah... berukband P1 ku dah terminate
gara2 asyik xde line je... abes duit bayar mahal
tambah2 aku keje part time jual ice blended
4 jam keje dapat RM30, masyuk x?
Next week aku akan fly ke kemboja
nanti aku akan cari adiah utk contest Photo of Nature
nak join klik sini
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269126_2038519697098_1667456795_2015090_190928_n.jpg
yahoo...

1 comment:

  1. soklan yang akak tny aritu tak jawab pon..sedey sggh..!

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.