Camni Ke Kawan?

Sorry... mood kalau bilau
Kalau x nak bagi tahu, DIAM

takyah la nak menipu
ko nak wat pape asyik nak sembunyi je dari aku
kate kawan, masa susah pandai ko cari aku
masa senang xde la ko nak ajak aku join skali
Haprak punya kawan tol la
kalau ko tipu tu, aku x tahu tak pe
nie ko tipu pastu kantoiiii
tak ke bodoh nama nyer tu
http://www.2008tshirts.com/Assets/ProductImages/PS_0496_CUSTOM_MEAN_STUPID.jpg

1 comment:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.