Korang Tengok La Sendiri.


Salam, wah tak sabar betul la nak balik kampung halaman. Cuti empat bulan nie tak tahu nak buat aper. Ingat nak pergi melancong kat pulau redang. Dah 7 kali aku pergi sana tapi masih tak puas2. Sape yang pernah pergi mesti tahu bertapa cantiknye tempat nie. Aku malas nak cerita panjang, so korang tengok la sendiri. Semua gambar kat bawah nie, aku amik sendiri menggunakan Canon 1000D. Yang gambar underwater tu, amik dari abang ipar aku yang kerjes sebagai instructor diver kat BRBR.


http://3.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TDbptNbWUjI/AAAAAAAAAvI/Letk1XDvo0E/s1600/IMG_5056.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TDMC-AOZtTI/AAAAAAAAAtQ/n9AU-MR4lUU/s1600/IMG_4977.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TDdX47ehX0I/AAAAAAAAAwA/qWFszlyIs1E/s1600/IMG_4880.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TDdaJNGqFXI/AAAAAAAAAwI/likcM_wG5n0/s1600/IMG_5004.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TDwt5a3AkiI/AAAAAAAAAw4/J9bU4avjtQo/s1600/P4110038_edited.JPG

http://2.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/THn4MakJioI/AAAAAAAABOs/9KpzrrXzylY/s1600/IMG_4161.JPG

http://3.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TDXvl_RkbGI/AAAAAAAAAu4/CO_1zC1LA3s/s1600/P4120102_edited.JPG

http://4.bp.blogspot.com/_h0GN9V8IJaE/TDWqQut2N9I/AAAAAAAAAug/4D90p62xUSU/s1600/P4120083_edited.JPG

1 comment:

  1. wah cantiknya gambo ni..akak xmampu nak berDSLR lg la dik oi.. hehe

    kontes kat ats nun cam bes..tp xde la pulok gambo akak..akak suke amek gambo org je..hihi

    mknenye tak dapat le nak join.. sedey2..

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.